Ergens onderweg

Paradise

Aangekomen in Cambodja hebben we nood aan wat rust. Vanuit Sihanoukville, hét beachparty oord van Cambodja, kan je de boot nemen naar één van de vele eilandjes waar helemaal niets te doen is. Perfect!

We kiezen niet voor het populaire eiland met prachtig strand, dat ondertussen volgebouwd is met accomodaties, maar voor Koh Ta Kiev eiland. Geen idee wat we moeten verwachten…

Na een boottocht en een zweterige trek door de jungle, naar de andere kant van het eiland, komen we aan onze boomhut: the Owls Nest, de hoogste van allemaal. Klimmen maar!

boomhut

 

Met een uitzicht!

boomhut2

Alles is zeer primitief, geen ramen of deuren, geen elektriciteit, geen stromend water, een emmer als douche en bovenal geen wifi… We zwemmen, zonnen, snorkelen, lezen, eten en drinken. Het eten was trouwens boven alle verwachtingen!

Het verblijf wordt uitgebaat door een leuke Cambodjaanse familie. ‘S avonds zitten we met de andere gasten (7) gezellig aan de barhut. De eerste avond worden we getrakteerd op vers gevangen krab. Samen kraken we de krab en zuIgen de weinige stukjes vlees eruit. Zoveel gedoe voor zo weinig eten, dat zijn we precies niet meer gewend!

boomhut3

Terug op het vasteland nog een namiddagje profiteren van de ligstoelen en ’s avonds een gezellig diner op het strand. Nu kunnen we er weer tegen! 🙂

2014-11-27 14.52.42

2014-11-27 14.32.59

4 gedachtes aan “Paradise

  1. mama

    En wij maar bibberen hier. Van de kou en van de spanning voor de komst van de baby die blijkbaar geen haast heeft om kennis te maken met de wereld buiten de warme buik van zijn moeder ! Sara die boeddha doet een beetje te goed zijn best !

  2. stephanie

    Amai wat een geweldige verhalen en foto’s! Toch leuk zo’n blog om up to date te blijven!
    Have fun you guys!!
    xx